Schema op maat Pro

Runner's World Online Trainingen

Wel geïnteresseerd in begeleiding door een toptrainer, maar geen tijd voor een loopgroep of vereniging? Schrijf je dan in voor ons online trainingsprogramma en laat je met sms’jes, mailtjes en instructievideo’s inwijden in de geheimen van het hardlopen. Hoe kun je het beste trainen? Hoe ziet een goede warming-up eruit? Wat is de juiste looptechniek? Wat moet je drinken? Hoe bereid je je op een wedstrijd voor? De training is ontwikkeld door Rob Veer, toptrainer van Runner’s World.

Hoe werkt het?

- Wekelijks een mailtje met daarin een link  naar een filmpje en het schema van die week.
- Vier keer per week een sms’je met een trainingstip en het  trainingsprogramma van die dag.
- Coaching van andere cursisten.
- Een e-mailhelpdesk voor al je vragenDe filmpjes zijn goed, de sms'jes leuk en op deze manier trainen werkt heel motiverend. Als jullie een training voor de 21 km gaan aanbieden, ga ik deze waarschijnlijk ook doen. SANNE.

Ik heb even getwijfeld om te willen betalen voor een loopschema terwijl er op internet zo veel schema's te vinden zijn, maar het is het zeker waard geweest. Het schema met de sms'jes werkte super! EDITH.

Na vele pogingen heb ik voor het eerst een loopschema volledig afgewerkt. De website, filmpjes, sms'jes, coaching etc. hielpen daar zeker bij. Mijn volgende doel is de marathon. ANDY.

Advertentie
Advertentie

volg ons