Abonnementsvoorwaarden

Door Redactie Runner's World | 14 mei 2009

Algemene informatie

Adresgegevens klantenservice:

Klanten en abonnementen
Postbus 1212
1000 BE Amsterdam
Telefoon: (020) 551 87 20 (op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur)
Telefax: (020) 020-6231870
rw.abonnement@weekbladpers.nl

Redactieadres
Raamgracht 4, 1011 KK, Amsterdam
postbus 764, 1000 AT Amsterdam
Tel. 020-5518601, fax 020-5518567
runnersworld@weekbladpers.nl

Service informatie
Je ontvangt het eerste nummer van je abonnement binnen twee weken na opgave. Indien je gekozen hebt voor een welkomstgeschenk, wordt dit binnen 2 weken na verwerken van het abonnementsgeld aan je verstuurd. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad. Voor het bezorgen in het buitenland gelden afwijkende tarieven en verlenen wij bij het aangaan een eenmalige korting. Welkomstgeschenken worden niet naar het buitenland verstuurd. Prijswijzigingen voorbehouden. Het abonnement geldt tot wederopzegging (tenzij anders wordt vermeld).

Opzeggen
Voor het beëindigen van een abonnement geldt een opzegtermijn van een maand voor afloop van de eerste abonnementsperiode. Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Na omzetting van het abonnement naar onbepaalde tijd geldt een opzegtermijn van 3 maanden vanaf de dag dat de opzegging Runner's World heeft bereikt.

Betaling
Betaling geschiedt per automatische incasso. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een acceptgiro, hiervoor geldt echter een toeslag van € 2,00. Als je een andere termijn wenst, dien je contact op te nemen met het Klanten Service Centrum.

Welkomstgeschenk
Wanneer het welkomstgeschenk van je keuze niet meer leverbaar is, zullen wij je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen. Je kunt dan een ander welkomstgeschenk uitkiezen. Wanneer je op dat moment geen keuze kunt maken, heb je een half jaar de tijd om een ander welkomstgeschenk uit te kiezen.

Geef je het abonnement cadeau?
Het eerste nummer van het cadeau-abonnement op Runner’s World ligt bij het verschijnen van het eerstvolgende nummer bij de ontvanger op de mat. Als je ervoor gekozen hebt het abonnement met onmiddellijke ingang te laten starten, zal het eerst te ontvangen nummer binnen twee weken bezorgd worden. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Nieuwe abonnementen in België
Abonnees in België kunnen contact opnemen met:
runners.world@partnerpress.be
tel. 02-5564140

Verhuizing
Wanneer u gaat verhuizen, zouden wij graag minimaal 3 weken hiervoor, uw nieuwe adres ontvangen (schriftelijk, telefonisch of per e-mail) bij het Klanten Service Centrum. In de correspondentie graag zowel uw oude als nieuwe adres vermelden en de ingangsdatum dat u het blad op het nieuwe adres wilt ontvangen.

Deel dit artikel

Redactie Runner's World

Runner's World is hét meest gelezen hardloopblad ter wereld. Lees Runner's World en je loopt altijd voorop met de nieuwste apps, mooiste verhalen en opmerkelijkste trends.

Aanmelden nieuwsbrief

E-mailadres *
Ja, ik ontvang graag de gratis Runner's World nieuwsbrief.
Runner's World Augustus 2014

Deze maand in Runner's World:

Bekijk de inhoud