Kalender


Loopagenda Nederland

Waar loop je deze week of de komende maand, en over welke afstand? Raadpleeg daarvoor onze exclusieve Loopagenda Nederland. Alle bijzonderheden van de meeste evenementen worden in de Loopagenda uitgebreid beschreven. Van parkoers tot herinnering, van inschrijfgeld tot verzorging. Alles overzichtelijk gerangschikt, eventueel op datum, per provincie of per specifieke afstand.

Loopagenda België

In onze Loopagenda België worden alle bijzonderheden van de meeste evenementen in België uitgebreid beschreven, evenals tal van lopen over de grens in Nederland. Van parkoers tot herinnering, van inschrijfgeld tot verzorging. Alles overzichtelijk gerangschikt op datum (met provincie-aanduiding).

Uitslagen

De Snertloop helemaal uitgelopen? Of net gefinisht in de Dam tot Damloop? Zoek al jouw gelopen tijden op in ons uitgebreide Uitslagenarchief. Een groot deel van de evenementen in Nederland is vertegenwoordigd in onze database.

Inschrijven

Door de grote populariteit van de loopsport zien sommige wedstrijdorganisatoren zich gedwongen het aantal deelnemers aan hun evenement te limiteren. Na-inschrijven is dan niet meer mogelijk. Maak op Runnersweb gebruik van de mogelijkheid om vooraf in te schrijven, zodat je verzekerd bent van een startbewijs! Maar ook als je je wil inschrijven voor een van de kleinere evenementen geldt: gemak dient de mens.

Deel de hardloopkalender met je trainingsmaatjes:Advertentie
Advertentie

volg ons