Een half jaar Runner’s World + Dafne likes kookboek

Een half jaar Runner’s World + Dafne likes kookboek

Lees een half jaar Runner's World en ontvang gratis Dafne likes kookboek (t.w.v. € 22,50).

Samen voor slechts € 29,95!

Dafne likes staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. Dafne geeft aan wat je het beste kunt eten voor en na het sporten. Ook geeft ze tips voor een aantal supersnelle snacks.

Een belangrijke plek in het boek wordt bovendien ingenomen voor feestelijke en makkelijke menu's voor het hele gezin, iets wat voor de atlete zelf van grote waarde is. De recepten worden aangevuld met persoonlijke achtergrondverhalen waardoor het boek een mooie inkijk biedt in haar dagelijks leven. Download een fragment

Dit abonnement geldt tot wederopzegging. Afsluiting van dit abonnement is alleen mogelijk d.m.v. het invoeren van een Nederlands postadres.

Mijn gegevens

Titel*
Gegevens betaler en ontvanger*

Bestelling

tot wederopzegging (Geschenk abonnementen stoppen automatisch)
Eerste editie:*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van Hearst Magazines Netherlands B.V. Gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van Hearst Netherlands of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 3036, 1801 GA Alkmaar. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.