Be free... to go further met de nieuwe AE series sport headphones van JVC.

Speciaal ontworpen voor de serieuze loper blijven deze comfortabele bluetooth headphones stevig zitten en gaat de batterij lang mee. Ook tijdens een intensieve work-out waarin je tot het uiterste gaat.

Mario Mola

JVC Brand ambassador Mario Mola werd dit jaar wereldkampioen op de triatlon. De sport dwingt atleten de grenzen van het menselijk vermogen op te zoeken en Mola's leven bestaat dan ook uit de reeks train, eat, rest, repeat. Zijn grote kracht: het lopen. Het is het onderdeel waarin hij zijn tegenstanders weet te verslaan.

Mario Mola, JVC, AE series sport headphonespinterest
FOTO: RUNNER'S WORLD

Als hij alleen traint geeft het luisteren naar zijn favoriete muziek hem die extra motivatie om zijn grenzen te verleggen. Runner’s World sprak op Palma de Mallorca uitgebreid met Mola, onder meer over muziek: 'Als je in je eentje traint is het belangrijk om controle over je gedachten te houden. Daarom is het denk ik goed om muziek te luisteren die je oppept of juist helpt af te bouwen bij de cooling-down.'

Athlete Evolved

De AE wireless headphones zijn ontworpen voor de serieuze hardloper die veel, lang en hard traint. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er niet alleen voor dat de headphones niet uitvallen. Ze zijn ook watervast, waardoor zweet en regen geen probleem vormen. En ze zijn zo gevormd dat ze ook tijdens urenlange trainingen een comfortabele pasvorm behouden.

Als je geen behoefte hebt aan muziek kun je de oordoppen, dankzij de ingebouwde magneten, gewoon veilig om je nek dragen. Voeg daar de lange batterijduur, de in-line remote en de microfoon aan toe en het is duidelijk dat deze headphones de ideale trainingspartner van de lange afstandloper vomen.

Mola: 'JVC's AE blijft op z'n plek. Ook als ik doordrenkt ben van het zweet of op topsnelheid train. Dankzij de negen uur batterijduur kan ik trainen zonder me druk te maken om bijzaken als het uitvallen van m'n headphones.'

JVC Run & Music App

Mario Mola, JVC, AE series sport headphonespinterest
FOTO: RUNNER'S WORLD

Om het maximale uit je trainingen te halen ontwikkelde JVC een app die alle aanwezige muziek op je telefoon sorteert op beats per minuut. Hierdoor is het mogelijk een selectie aan muziek af te laten spelen die geschikt is voor een specifieke training. Met een hoge BPM tijdens je interval en meer relaxte tunes als begeleiding van je rustige duurloop.