Veelzijdig sporthorloge voor topprestaties

[Advertorial] TomTom Runner 3 populair onder hardlopers die zonder telefoon willen sporten.

donderdag, 18 mei 2017, 11:10
Veelzijdig sporthorloge voor topprestaties

Alweer een topmodel van TomTom Sports

De collectie sporthorloges van TomTom Sports is opnieuw uitgebreid met een onweerstaanbaar model.

2013
Het is pas vier jaar geleden dat TomTom haar eerste GPS-sporthorloge lanceerde (2013). En dat twaalf jaar nadat het Nederlandse bedrijf haar eerste autonavigatiesysteem had ontwikkeld.

Dankzij die introductie was het voortaan mogelijk om zonder te verdwalen en zonder telefoon door onbekende natuurgebieden te navigeren. Bovendien profiteerde je van de grote, goed leesbare cijfers en een uiterst eenvoudige, intuïtieve bediening. En natuurlijk was (en is) het na afloop smullen van alle trainingsgegevens die je via de speciale TomTom Sports-app te zien krijgt.

Hartslag
De nieuwe serie TomTom Runner 3 biedt je sporthorloges waarin alle denkbare functies voor hardlopers worden gecombineerd. Niet alleen beschikt de Runner 3 over de vertrouwde en snelle TomTom GPS-functies en ingebouwde hartslagmeter, het horloge geeft je onderweg direct inzage in je tempo en afstand. Verder worden ook je nachtrust en calorieverbranding goed bijgehouden.

500 muzieknummers
Bovendien is het topmodel, de TomTom Runner 3, uitgerust met een ingebouwde muziekspeler waarmee je meer dan 500 nummers kunt afspelen.

Je kunt verder ook met de Runner 3 gaan zwemmen, dankzij de waterdichtheid tot 40 meter. Daarbij houdt dit horloge je afstand, snelheid, efficiëntie, banen en zelfs type slagen bij!

Niet voor niets is de Runner 3 het populairste sporthorloge in onze webshop. Profiteer ook van dit multifunctionele sporthorloge dat jouw topprestaties mogelijk maakt; nu met een aantrekkelijke actie.

Loop jij nog steeds met een smartphone?
Bevrijd jezelf met de TomTom Runner 3 en #GetGoing!

Ontdek nu de TomTom Runner 3, Runner 3 Cardio, Runner 3 Music (+ hoofdtelefoon) en de Runner 3 Cardio + Music