Denon AH-W150: draadloos luisterplezier

Het grootste voordeel van de headset is echter dat hij is uitgerust met Bluetooth 3.0-connectiviteit.

zondag, 13 juli 2014, 14:50
Denon AH-W150: draadloos luisterplezier

De AH-W150 is de nieuwste draadloze headset van Denon. Het apparaatje is speciaal ontwikkeld voor sporters. Dat blijkt onder andere uit het feit dat de binnenzijden van de oorhaken voorzien zijn van kussentjes, zodat er geen pijnlijke afdrukken in de slapen worden gedrukt. Toch zit de AH-W150 tijdens het lopen rotsvast op het hoofd. De geluidsuitgangen steken diep in de gehoorgang en dankzij de zachte oordopjes wordt dat nooit oncomfortabel.

Bluetooth 3.0-connectiviteit
De beide oorhaken zijn verbonden met een kabeltje dat tijdens het lopen in de nek rust. Dit kabeltje is voorzien van een reflector die tot doel heeft je beter zichtbaar te maken in het donker. Het grootste voordeel van de headset is echter dat hij is uitgerust met Bluetooth 3.0-connectiviteit. Breng je de AH-W150 eenmalig met je smartphone in contact – dat lukt snel en feilloos – en je hebt zeven uur lang draadloos luisterplezier.

De volumeknoppen zitten op de rechteroorhaak en zijn ook tijdens het lopen makkelijk te bedienen. Tijdens onze test waren we onder de indruk van de geluidskwaliteit. Lage en hoge tonen komen kristalhelder door. De AH-W150 Exercise Freak wordt geleverd met een gazen etui met karabijnhaak. Dit zou een chique manier kunnen zijn om je mobieltje tijdens het lopen mee te dragen, ware het niet dat het etui te klein is om een gemiddelde smartphone te herbergen.

Tot slot nog dit: zet de volumeknop nooit te hoog, luister geen muziek als je in het donker loopt, en wees altijd alert op andere verkeersdeelnemers.

Prijs: € 99
Meer informatie: www.denon-hifi.nl