#instarunners: Happy birthday!

Wat doen de 'instarunners' op social media? Je ziet het in deze wekelijkse rubriek.

maandag, 9 juli 2018, 15:00
#instarunners: Happy birthday!
FOTO: SUSAN KRUMINS

Deze week:

Japke Janneke kwam terug van vakantie met een bijzonder pakketje op de deurmat, Susan Krumins liep een rondje waar wij jaloers van worden en ZoΓ« Sedney won zilver op het EK onder 18 jaar!

Annemerel rockt haar eerste 5 kilometer! πŸ‘

Annemerel traint 16 weken lang als een topatleet, je kan haar vooruitgang volgen via haar blog. Vorige week stond ze aan de start vanΒ de 10KM in Kwintsheul, met als doel haar PR van 44.56 flink te verbeteren. Lees hier hoe ze het vond gaan!

arrow down
arrow down

Japke Janneke heeft zichzelf gevonden op de deurmat πŸ’™

En wat staat ze er goed op hΓ©! Heb jij ons zomernummer al gelezen?

Vanmorgen landde ik vroeg, maar veilig op de Nederlandse bodem. ✈ En hoewel ik vakantie heerlijk vind, is thuiskomen soms ook best fijn. Zeker wanneer de nieuwste Runner’s World in de brievenbus ligt Γ©n ik zelf op de cover sta! Zo tof dat ik het nu eindelijk in het echt kan zien. πŸ™πŸ»πŸ’™ Het motiveerde me vanmiddag meteen om mijn hardloopschoenen weer aan te trekken en een fijne 8 kilometer door Groningen te lopen. #backontrack πŸ’ͺ🏻 Heb jij ook gelopen vandaag? . . . . . #hardlopen #beatyesterday #runnersworldnl #blogger #hardlopenisleuk #nevernotrunning #marathoner #girlslove2run #outsideisfree #fitgirlsnl #fitfamnl #fitdutchies #runninggirls #runnergirl #laufen #halvemarathon #girlswhorun #marathon #halfmarathon #fitgirlcode #blogger #travelblogger #runninggirl #gl2r #nike #nikeid #covergirl #runnersworld #garminnederland

Een bericht gedeeld door Japke Janneke (@japkejanneke.nl) op

arrow down
arrow down

ZoΓ« Sedney won ZILVER op de 100m horden op het EK onder 18 jaar! πŸ‡³πŸ‡±

arrow down
arrow down
arrow down