6 manieren om meer proteïne aan je havermout toe te voegen
Je verrijkt ook nog eens de smaak.
Verhoog het eiwitgehalte in je kom havermout.
Het is warm, vult goed, is goedkoop en je kunt er oneindig mee variëren – havermout is een geweldig ontbijt. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze voedingsstoffen die het bevat. Zo zorgen beta-glucanen voor een gezond cholesterolgehalte en helpen de antioxidanten in havermout de bloeddruk verlagen.
Waar deze geweldige graansoort niet vol van zit? Eiwit. Met 5 gram eiwit per portie kan het wel wat hulp gebruiken. Daarom vind je hieronder zes manieren waarop je het eiwitgehalte in je kom havermout makkelijk verdubbeld.
Meer van Runner's World
Banaan-amandel eiwitshake
Maak deze makkelijke eiwitrijke ontbijt muffins
Glutenvrije granola op basis van havermout
Spinazie-wraps gevuld met caprese