[Advertorial] Met helikopters de lucht in.

Adidas en Girlslove2run pakten afgelopen week de lancering van de Adidas UltraBoost X groots aan en stuurden pers en social influencers met helikopters de lucht in.

De UltraBoost X is een hardloopschoen speciaal ontworpen voor vrouwen en dat waren dan ook de enigen die welkom waren tijdens de schoenpresentatie. Het model is een samensmelting van de Pure Boost X en de Ultra Boost, die beide nog in collectie blijven.

De opvallende constructie rond de middenvoet, met de lege ruimte eronder, zorgt voor een extra goede ondersteuning van de voetboog.

Adidaspinterest
FOTO: ADIDAS

Voor iedere hardloopster lag er in Amsterdam een sporttas klaar, waarin naast de UltraBoost X hardloopschoenen ook een bijpassende kledingset te vinden was.

Twee keer Amsterdam verkend
Vanuit helikopters werd eerst de omgeving van Amsterdam verkend, waarna dat later op hardloopschoenen nog eens werd overgedaan.

Na een warming-up geleid door topatleet en Nederlands sprintkampioen Naomi Sedney was het tijd voor een hardloopronde over de Amsterdamse grachten. Deze werd af en toe onderbroken door een korte fotografieworkshop van Girlslove2run-fotograaf Joyce Bongers.

Hoe dat er allemaal uitzag? Bekijk nu het filmpje!

Bij terugkomst in de A’DAM Toren was er een hapje en een drankje en tijd om ons op te frissen. De dag werd afgesloten met een diner op de 17de etage, waar we opnieuw konden genieten van een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Je kunt de UltraBoost X ook zo bekijken.

De Adidas UltraBoost X is een van de opvallende nieuwe schoenen in onze kersverse Schoenentest voorjaar 2017, die te vinden is in de nieuwe Runner's World (preview, maart 2017).

Tekst: Lysanne Wilkens
Beeld: Adidas