Sta jij ook in deze nieuwe loopapp?

Het zou zo de populairste loopapp van Nederland kunnen worden. Er staan al 7 miljoen uitslagen in!

vrijdag, 17 februari 2017, 11:26
Sta jij ook in deze nieuwe loopapp?

Nieuwe app van Uitslagen.nl

Met de nieuwe app van Uitslagen.nl kun je voortaan uiterst gemakkelijk en snel je wedstrijduitslagen bekijken en analyseren. En die van je loopmaatjes.

Nederlandse loopevenementen genieten een massale belangstelling en het verwerken van alle inschrijvingen is dan ook geen peulenschil. Gelukkig was daar ooit Iwan Oprins die met voldoende kennis en vernuft een handig, goedkoop en eenvoudig systeem bedacht om de inschrijvingen goed te regelen. Welkom Inschrijven.nl.

Na de komst van volautomatische tijdwaarnemingen tijdens wegwedstrijden, mede dankzij de Championchip, was het logisch dat Oprins zijn database vol hardlopers opnieuw aan het werk zette. Zie daar Uitslagen.nl.

Achter deze website schuilt de grootste uitslagendatabase van Nederland met momenteel zo’n 7 miljoen individuele prestaties van meer dan 11.000 evenementen (hardlopen en fietsen). Jaarlijks worden daarin de uitslagen van zo’n 1200 evenementen gepubliceerd.uitslagennl

Aan welke wedstrijd deed jij mee?
Zelfs vrij kleine wedstrijden werken samen met Oprins, wat wel de kracht van zijn concept aantoont. Naast de al bekende website was het wachten natuurlijk op de komst van een app. Sinds gisteren kun je die gratis downloaden voor Android en iOS.

Via deze app kunnen deelnemers aan een hardloop- of fietsevenement na afloop hun uitslagen op een mobiele telefoon of tablet bekijken. De app bevat alle uitslagen die op www.uitslagen.nl zijn vermeld.

Statistieken
Door te klikken op een naam in de uitslagen worden diverse hardloopstatistieken getoond (tijd, afstand, behaalde klassering, gemiddelde snelheid en tempo). Naast het zoeken op naam kan bijvoorbeeld ook gezocht worden naar clubgenoten en lopers uit dezelfde woonplaats.

Met de app kun je ook een evenementenkalender bekijken en je meteen inschrijven voor evenementen die vermeld staan op Inschrijven.nl. Dat zijn er ongeveer 1400 per jaar, dus ruim 25 per week!

De historische database van Uitslagen.nl maakt het mogelijk om via de Archief-functie in de app te zoeken naar al jouw uitslagen. Hoe vaak sta jij erin?

Meer informatie en downloaden van de app via: Uitslagen.nl/app

 

Tags: