Nieuw op Runnersweb: de Blendle-knop

Nu nog meer exclusieve content: gratis voor Runner's World-abonnees. Niet-abonnees kunnen per artikel betalen met de nieuwe Blendle-knop.

vrijdag, 23 december 2016, 7:30
Nieuw op Runnersweb: de Blendle-knop

Plus-artikelen: gratis voor abonnees!

Vanaf vandaag publiceren wij op onze website Runnersweb een extra categorie ‘Plus-artikelen’, voor websitebezoekers die nog meer willen weten en lezen.

Een deel van deze artikelen zal afkomstig zijn uit de maandelijkse edities van Runner’s World, een ander deel bestaat uit extra artikelen die speciaal voor de bezoekers van Runnersweb.nl zijn gemaakt.

Abonnees van Runner’s World kunnen al deze artikelen gratis lezen (en na inloggen zelfs automatisch). Niet-abonnees betalen per artikel via de zogeheten Blendle-knop een klein bedrag (€ 0,19 – € 0,79, afhankelijk van het aantal woorden).

Nieuwe abonnees
Ben je net een nieuwe abonnee, dan kun je vanaf de verschijningsdatum van het nieuwe nummer de Plus-artikelen ook gratis lezen.

(Ben je abonnee van Runner’s World België, lees dan hier verder.)

 

Werking Blendle-knop

Ben je geen abonnee van Runner’s World dan tref je onder de inleiding van een Plus-artikel deze informatie:

Blendle-button1

 

Je kunt nu twee dingen doen.

  • Heb je nog geen Blendle-account, klik dan op ‘Doorlezen met >> Blendle‘. Je kunt het artikel dan gratis lezen met de gratis € 2,50 die je krijgt bij het openen van een Blendle-account.
  • Als je wel een Blendle-account hebt, kun je direct inloggen door op ‘Log in’ op de onderste regel te klikken.

In beide gevallen voer je je e-mailadres in en ziet dan dit beeld:

Blendle 2check je mail bericht

Van Blendle ontvang je dan deze mail:

Blendle 2inhoud mail magic link

Klik vervolgens in deze mail op de log-in-link Direct inloggen‘.

Je komt weer in het opgevraagde artikel terecht, waar aan de onderkant opnieuw informatie van Blendle wordt getoond, inclusief de prijs van het artikel.

Blendle 2bedrag oner artikel

Klik je opnieuw op ‘Doorlezen met >> Blendle‘ dan wordt het getoonde bedrag van het totaalbedrag op je (voorlopige) account afgetrokken.

Het kan bij tragere verbindingen misschien iets langer duren voordat de Blendle-informatie wordt vertoond en duidelijk is hoe je verder moet.

Door op ‘Doorlezen met >> Blendle‘ te klikken, krijg je na betaling toegang tot het hele artikel. Als je later opnieuw het artikel wilt lezen, herhaal je deze procedure, maar wordt het bedrag niet opnieuw afgetrokken.

Je kunt, zoals gebruikelijk bij Blendle, altijd je geld terugvragen (alléén als je in bezit bent van een Blendle account).

Eenvoudig
Blendle is een populaire digitale dienst, waarbij je vrijwel alle media van Nederland kunt scannen op interessante artikelen. Op een uiterst eenvoudige manier blader je door kranten en tijdschriften en maak je jouw keuze, die direct leesbaar is.

Abonnees

Abonnees van Runner’s World konden ons maandblad al gratis via Blendle lezen. Zij hebben ook gratis toegang tot de Plus-artikelen na inloggen met de abonneegegevens op de website.

Inloggen doe je via Profiel. Hiervoor moet je je eerst registreren met je abonneenummer. Dat nummer heb je ontvangen in je welkomstmail die je kreeg na het afsluiten van je abonnement. Je kunt je abonneenummer ook vinden op de verpakking of op de seal van je blad. Als je als abonnee bent ingelogd, zie je de Blendle-info niet.

België
Dit alles is nog niet mogelijk voor onze Belgische abonnees, maar daar wordt hard aan gewerkt. Mochten zij op een nieuw artikel stuiten, dat nog niet is gepubliceerd in het blad zelf, dan kunnen zij dat opvragen bij de webredactie.

Tags: