Winnaar geheel verzorgde reis BUFF Epic Trail, Spanje

In samenwerking met Technolyt boden we een enthousiaste trailrunner een geheel verzorgde reis aan naar het BUFF® Epic Trail Aigüestortes!

vrijdag, 13 mei 2016, 17:52
Winnaar geheel verzorgde reis BUFF Epic Trail, Spanje

And the winner is………

Erwin van der Linde, Vlissingen

Dit was het filmpje dat zijn inzending ondersteunde:

 

In samenwerking met BUFF Nederland en importeur Technolyt zijn we op zoek naar een enthousiaste trailrunner die geheel gesponsord door BUFF mee wil doen aan de de BUFF® Epic Trail Aigüestortes 2016!

De trail vindt plaats op 22-24 juli 2016 in het noorden van Catalonië en is onderdeel van het Sky Running World Champs 2016. Voor de ervaren trailrunners is het zeker geen onbekende: het 105-kilometer lange track gaat door het prachtige Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, wat in het hart van de Pyreneeën ligt.

Wat kun je winnen?
Technolyt zorgt voor een startbewijs voor de 21 kilometer van de BUFF Epic Run Aigüestortes 2016, een retourticket Amsterdam-Barcelona én lokaal transport en verblijf in Catalonië. Daarnaast wordt je ook nog in het nieuw gestoken met een paar trailschoenen van Altra, kleding van BUFF, accessoires van Nathan en aanvullende producten van Bodyglide.

Nog niet overtuigd? Check de onderstaande video voor een voorproefje van wat je kunt winnen.

BUFF® Epic Run Aigüestortes 2015 from BUFF® on Vimeo.

Het nationale park kenmerkt zich door de vele rivieren en ravijnen, en de deelnemers kunnen zich vergapen aan de idyllische watervallen.
Vergis je echter niet: met een totale stijging van 8000 meter en op sommige plekken een helling van 50% zul je het onderste uit de kan moeten halen om de finishlijn te passeren.

Profiel Buff Epic Trail

Het profiel van de Buff Epic Trail

Hoe kun je meedoen?

Meedoen is simpel: word vrienden met de toffe dames en heren van Technolyt (via de onderstaande box), en vertel ons daarna in het formulier in 100 woorden OF met een leuke video van 20-60 seconden waarom jíj naar Spanje moet om mee te doen aan het WK Trailrunning. Deel je video op Youtube en/of Instagram, en tag ‘m met #BuffEpicTrail en #lifeisbetteronthetrails. Vergeet niet ons de link via het formulier te sturen!

Verstuur je aanmelding uiterlijk voor 7 mei 2016 en misschien loop jij in juli wel het Epic Trail Aigüestortes!

Per persoon is slechts één inzending toegestaan. Over de uitslag kan niet worden gebeld of gecorrespondeerd.

Winactie Technolyt Aigüestortes 2016

  • Vertel ons in 100 woorden OF met een video van 20-60 seconden waarom jij bij het WK trailrunning wil zijn!

Al helemaal klaar om mee te doen, of heb je nog inspiratie nodig? Bekijk hieronder hoe het team van Buff zich voorbereidt op de BUFF® Epic Trail Aigüestortes 2016!

Foto’s: Marc Weening /MudSweatTrails

 

[Update vrijdag 13 mei 2016]

Tags: