Win een exemplaar ‘Achter de rug van God’

Win een exemplaar van het nieuwe boek van arts, hardloper en voormalig Runner’s World-columnist Thijs Feuth.

vrijdag, 16 juni 2017, 13:23
Win een exemplaar ‘Achter de rug van God’

Win een exemplaar van het nieuwe boek van arts, hardloper en voormalig Runner’s World-columnist Thijs Feuth.

De Finse taal nog nauwelijks machtig begint Thijs Feuth als arts te werken bij een lokaal gezondheidscentrum in Lapland. Hij reist zijn geliefde Laura achterna, maar ook de stilte en de uitgestrektheid van de natuur trekken hem aan.

Terwijl de wereld in de greep is van terrorisme, de ebolacrisis en andere verontrustende gebeurtenissen, wordt Posio door de invallende winter en de omliggende wildernis van de buitenwereld afgesloten.

De natuur, de dorpsbewoners, het isolement en de strenge winter roepen grote en kleine vragen op over het leven. De Finse mythologie, hardlopen, langlaufen en het schrijven helpen hem bij zijn zoektocht naar hoe te leven.

We verloten tien exemplaren van Achter de rug van God! Vul hieronder het formulier in en je maakt al kans. Daarnaast ben je, ook als je niet wint, van harte welkom bij de boekpresentatie op 21 juni, waar Thijs Feuth aan de hand van foto’s die hij in Finland maakte, vertellen over zijn leven in Finland.

Deze presentatie begint om 17.00 uur bij reisboekhandel Pied à Terre (Overtoom 135, Amsterdam, aanmelden kan via publiciteit@arbeiderspers.nl).

In het juli/augustusnummer van Runner’s World verschijnt een voorpublicatie van Achter de rug van God. 

De inschrijving is gesloten! Om 16.00 uur maken we de tien winnaars bekend.

Beluister ondertussen een interview met Feuth op NPORadio1.